We practice what we teach

Investeren in uw menselijk kapitaal is zijn gewicht in goud waard. Vooreerst zorgen voortdurende opleiding en certificatie ervoor dat uw bedrijf competitief blijft.

Met andere woorden, investeren in hooggekwalificeerd personeel betekent een toekomstbestendige beslissing.

Bovendien toont u als werkgever waardering wanneer u opleiding en bijscholing aanmoedigt. U toont betrokkenheid en vertrouwen in langdurige partnerschappen.

Al meer dan 30 jaar zetten wij ons in om professionele IT- en managementopleidingen op een laagdrempelige manier aan te bieden. Kwaliteit, flexibiliteit en professionaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.

Wij geloven sterk in de mogelijkheden die permanente educatie en training met zich meebrengt. Dat zie je terug in onze dienstverlening.

Onze kwaliteitsscore is onze trots.
Daarom blijven we investeren in het meten van de tevredenheid van onze cursisten.

– Christian

Theorie en praktijk

Kennis delen staat centraal. Onze trainers doen heel wat best practices op via consulting. Tijdens sharing sessies brengen we deze praktijken naar het business training center, zodat actuele cases in het cursusmateriaal kunnen worden verwerkt.

Onze instructeurs zijn gekwalificeerde en getalenteerde consultants met meer dan 5 jaar ervaring in technologie en onderwijs. Hun dagelijkse verantwoordelijkheid is het leiden van IT-projecten in specifieke domeinen. Denk hierbij aan beheer, implementatie van plannen, migraties, support, etc. Naast deze projecten zetten zij zich in voor opleidingen waarbij de trainee centraal staat.

Door de combinatie van praktijkervaring en actuele kennis van hun vakgebied, onderscheiden zij zich in de massa.

Wat wij waarderen in onze samenwerking met Business Training? Hun gevoel voor service, flexibiliteit, beschikbaarheid en kwaliteit van hun trainers.

– Testimonial Ores
Certificaten

Wij bieden gekwalificeerde opleiding, gevolgd door, indien relevant, de nodige examens en certificaten.

Uitstekende instructeurs

Onze instructeurs zijn gediplomeerde en getalenteerde consulenten met meer dan 5 jaar ervaring  op het gebied van techniek en onderwijs. Dankzij deze praktische ervaring kunnen ze uitpakken met een actuele kennis van hun vakgebied. Dagelijks leiden ze IT-projecten in hun eigen specifieke domein: administratie, tenuitvoerbrenging van plannen, migraties, ondersteuning, … Naast deze projecten geven ze ongeveer 2 opleidingssessies per maand.

Q*For-certificering in 1992, 1996, 2002 & 2011.

Microsoft Gold Partner en Silver Learning Center sinds maart 2011.

Partnerships met Microsoft, Red Hat, Adobe, PeopleCert, Pearson Vue, IBM etc.

ISO9001:2008 -certificaat oktober 2012.

Kwaliteit als leidraad

De pedagogische stijl van Business Training is gericht op het aanleren van zakelijke vaardigheden: een belangrijk onderdeel van elke opleidingssessie wordt voorbehouden voor praktische training. We geloven steevast dat het voor onze leerlingen niet enkel van cruciaal belang is om hun kennis van een onderwerp uit te breiden, maar om ook een diep inzicht in de zaken te krijgen en om in het bijzonder de concepten en methodes die ze hebben geleerd toe te passen in de dagelijkse uitvoering van hun baan. We beschouwen de voortdurende interactie tussen de lesgever en de deelnemers eveneens als belangrijk aspect: onder leiding van een instructeur zult u uw nieuwe vaardigheden inoefenen en leren hoe u reële uitdagingen en  problemen, waar ook u ongetwijfeld mee te kampen zult hebben op de werkvloer, kunt aanpakken en oplossen!

We consider that the constant interaction between the trainer and the course participants is also very important: guided by the instructor, you will practice your new skills and learn how to solve real-life challenges and problems like those you face at work!