Kwaliteit als leidraad

Het leveren van kwalitatieve opleidingen aan onze klanten is onze grootste zorg.

De pedagogische stijl van Business Training is gericht op het aanleren van zakelijke vaardigheden: een belangrijk onderdeel van elke opleidingssessie wordt voorbehouden voor praktische training. We geloven steevast dat het voor onze leerlingen niet enkel van cruciaal belang is om hun kennis van een onderwerp uit te breiden, maar om ook een diep inzicht in de zaken te krijgen en om in het bijzonder de concepten en methodes die ze hebben geleerd toe te passen in de dagelijkse uitvoering van hun baan. We beschouwen de voortdurende interactie tussen de lesgever en de deelnemers eveneens als belangrijk aspect: onder leiding van een instructeur zult u uw nieuwe vaardigheden inoefenen en leren hoe u reële uitdagingen en problemen, waar ook u ongetwijfeld mee te kampen zult hebben op de werkvloer, kunt aanpakken en oplossen!

Onze certificaten

Business Training biedt erkende verkooptrainingen aan om de kwaliteitsstandaarden voor verschillende toepassingen te garanderen: Microsoft, Red Hat, Adobe, PRINCE2®, ITIL etc.

Sinds 2014 is Business Training geaccrediteerd als Opleidingscentrum door PeopleCert.

Business Training is Gold partner voor Datacenter, Windows and Devices, en Silver partner voor Data Platform.

Business Training is er trots op Oracle Partner te zijn.

Pearson VUE biedt een volledige reeks aan met diensten van test development tot data management, en organiseert examens via het meest uitgebreide en het veiligste netwerk test centers in 175 landen

Sinds 2014 is Business Training geaccrediteerd als Opleidingscentrum door PeopleCert.

Business Training werd in 1992, 1996, 2002 en 2011 bekroond met het Q*For-certificaat.

Partners werken samen met Red Hat en elkaar om strategische, flexibele oplossingen voor de lange termijn te leveren die zowel de bedrijfsresultaten als de bedrijfsdoelstellingen dienen.

Sinds 2023 is Business Training een erkend PECB Silver Partner

TRECCERT has signed a partnership agreement with Business Training to expand its reach in Belgium and Luxembourg.

Certification paths

Certificeringen helpen IT-professionals hun vaardigheden te bewijzen en vergroten hun kansen om een motiverende missie te vinden. Download hier de IT-technische certificeringstrajecten die Business Training kan bieden!

Laat je trainen door een van onze experts