Business & ICT Consulting

Onze kennis omzetten in concrete acties is nog iets wat we doen. Door de toenemende vraag om bedrijven bij te staan bij de uitrol, ontwikkeling of migratie van bepaalde producten, groeide ons consulting-aspect. Het groeide uit tot onze huidige operatie waarbij we klanten van A tot Z begeleiden.

We combineren introducties, trainingen, implementaties en migraties met coaching of nazorg indien nodig. We streven naar kennisdeling die uw mensen in hun kracht zet. U kunt op ons rekenen voor zowel kortlopende projecten als langdurige samenwerkingen.

Wij helpen klanten bij het integreren van diverse technologieën, om de betrouwbaarheid van hun ICT-systemen te verbeteren en kosten te verlagen door hergebruik van sommige evolutionaire componenten.

Toekomstgerichte strategieën moeten de levering van informatie en applicaties op een steeds breder gamma aan apparaten over vaste en draadloze verbindingen aanbieden, evenals een toenemende vraag naar nieuwe web-based applicaties te integreren met zakelijke systemen.

Onze coaching diensten laten ons ook toe om ervoor te zorgen dat kennis effectief wordt overgedragen aan alle medewerkers, om zo de roll-out van nieuwe initiatieven te verzekeren.

Met de hulp van Business Training, kunnen klanten een veilige en beheersbare computeromgeving geschikt voor de huidige behoeften bereiken, reeds ontworpen voor toekomstige ontwikkelingen te implementeren.

Onze beloftes

  • We nemen enkel consultants in dienst met bewezen ervaring.
  • Wij geloven niet dat onervaren consultants hun opleiding ten koste van een cliënt zouden moeten krijgen.
  • We trachten geen experten te zijn op alle gebieden.
  • Wij bieden onze klanten gespecialiseerde diensten ondersteund door de ervaring en expertise van onze consultants.
  • Wij geloven dat de overdracht van kennis en vaardigheden essentieel is
    Onze consultants zijn volledig aansprakelijk en voorkomen dat er een cultuur van afhankelijkheid gecreëerd word. Onze training expertise stelt ons in de mogelijkheid programma’s en projecten op maat van de klant, gericht op een maximale overdracht van vaardigheden, te creëren.

Hoe wij zaken doen

Onze aanpak begint altijd met de klant; meestal merken we dat ze zaken willen winstgevendheid maken en groei te stimuleren door middel van:

Efficiëntere systemen, grotere betrouwbaarheid, beschikbaarheid en schaalbaarheid, voor een snellere reactie op de opkomende technologieën.

Lagere overheadkosten om te helpen met de beperkingen van beperkte budgetten en het streven naar winstgevendheid.

Verbeterde interne productiviteit van de gebruiker op meerdere platforms.

Snelle implementatie-technologie met een minimale verstoring van de activiteiten.

Word een van onze tevreden klanten zoals…

Fortis, D’Ieteren, La Poste, Hewlett Packard, De Wolf & Partners, Pharmavision, La Libre Belgique, Mitiska, GlaxoSmithKline, Eurocontrol en meer.

Vul het formulier in en ontdek het zelf.